SPOTROCKERS BANDWORKSHOP

Tijdens de Spotrockers Bandworkshop leer je alles over hoe je als band je eigen nummers kunt schrijven. De funky muzikanten van de Spotrockers leren je over de opbouw van een nummer en hoe je dat vervolgens ombouwt tot een echte eigen song. Wat is relevant aan de song en wat is je invalshoek? Hoe match je de energy van de tekst met de muziek? Hoe plaats je het couplet, het refrein en een bridge in je song en waar komt het verrassingselement? Ook kom je te weten wat het verschil is tussen 'thuis' alleen spelen en het spelen met anderen in een band. Alle ins and outs over songwriting met de band kom je tegen tijdens de Spotrockers Bandworkshop.

Spotrockers

De Spotrockers zijn opgericht in februari 2007 en beschikt over een indrukwekkende live reputatie waarin humor en energie de boventoon voeren. Zelfs als het regent kunnen de Spotrockers de zon laten schijnen. Vrolijke funky hiphop met pakkende refreintjes, die je zo mee kunt zingen. Ben je met je verkeerde been uit bed gestapt? Last van maandelijkse hormonen? Ruzie met je geliefde? De oplossing is altijd simpel: een dosis Spotrockers en je kunt er weer tegenaan!

Ondanks het korte bestaan heeft het ambitieuze sixtet voorprogramma's gedaan voor onder anderen Jiggy Djé, Kubus & BangBang, Osdorp Posse, Boris en Hans Dulfer. In maart 2009 werd band nog tweede in de finale van Stacey Rookhuizens Dutch Delight, de zoektocht naar Nederlands beste liedje. Kort daarna won de band Vlietpopslag, wat de band een plek opleverde op de 25e editie van Vlietpop in Leidschendam, een festival dat jaarlijks ruim 20.000 bezoekers trekt. In juni bereikte de band ook nog eens de finale van de Beachbattle in Scheveningen.

Kijk voor meer info over de Spotrockers op: www.myspace.nl/spotrockers

terug

adres